Spoedkoerier

XP Koeriers de Specialist in spoedzendingen

Binnen 30 minuten bij u voor de deur, direct van A naar B zonder tussenkomst van anderen. Dat is waar XP Koeriers voor staat en wat ons zo snel en betrouwbaar maakt.

Heeft u geen tijd te verliezen? Bel ons direct dan zorgen wij dat de zending op de juiste locatie en aan de juiste persoon wordt afgeleverd. Zodra de zending is geleverd melden wij ons bij u met de aflevergegevens.

(Inter)nationaal spoedtransport

XP Koeriers is de partner voor uw spoedzendingen. Door onze jarenlange ervaring in deze branche weten wij wat spoed voor u betekent. Onze chauffeurs rijden zowel nationaal als internationaal en kennen Europa als hun eigen broekzak. Onze planners zoeken altijd de snelste en kortste route voor u uit.
Wij zijn vaak te vinden in Oost- Europa dus ook landen als bijvoorbeeld Bulgarije en Roemenie zijn voor ons geen probleem.

Uw eigen zending op de voet kunnen volgen? XP Koeriers maakt gebruik van Track en Trace waardoor het voor u mogelijk is om uw zending real- time te kunnen volgen. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

(Inter)nationaal Overnight transport

Geen haast, maar moet de zending toch de volgende dag voor 17.00 op de plaats van bestemming zijn? Maak dan gebruik van onze overnight service. De zendingen worden dezelfde werkdag nog voor 17.00 opgehaald en de volgende dag voor 17.00 bezorgd op de plaats van bestemming.

Onze overnight dienst is voordeliger dan de tak spoedtransport, maar toch geschikt voor kwetsbare en tijdkritische leveringen.

onze klanten..

Neem contact met ons op >

Waarom XP Koeriers:

  • Vriendelijke, behulpzame chauffeurs
  • Zorgvuldigheid voorop
  • 1000+ pakketten bezorgd per dag
  •  Perfect verlengstuk van jouw bedrijf
XP Koeriers
planning@xpkoeriers.nl

Weberstraat 1
1446 VV Purmerend

KVK nummer 66347556
BTW nummer 19.18.17.272.B01
VAR verklaring VAR/0131/191817272/4
Koeriersdiensten, koel en vriestransport
Logo XP Koeriers
Luno-Blauw-Zwart-donker_v4

Geef een reactie

WhatsApp chat
Facebook
Instagram