XP Koeriers

Over ons

Facebook
Instagram

XP Koeriers

De afgelopen jaren is XP Koeriers uitgegroeid tot een gezond koeriersbedrijf.
Met inmiddels 22 voertuigen, variërend van Caddy’s tot XXL Crafters, Ongekoeld & gekoeld,  kunnen de koeriers onze klanten in de regio Purmerend, Amsterdam en Zaandam vliegensvlug bedienen.

Onze specialisatie ligt op het vervoer van spoedleveringen. Binnen 30 minuten staan wij bij onze klanten voor de deur en brengen de zending direct van A naar B zonder tussenkomst van anderen.

Duurzaam ondernemen

Sinds Februari 2015 rijden we met drie elektrische bestelauto’s voornamelijk in Amsterdam. Dit aantal was in December 2014 nog twee. Binnen twee maanden zijn we dus van twee elektrische auto’s naar drie gegaan. De vraag naar duurzaam transport binnen de gemeente Amsterdam neemt steeds meer toe, XP Koeriers speelt hierop in door als koploper in duurzaamheid Elektrisch vervoer binnen de stadsgrenzen aan te bieden aan zijn klanten. Zo leveren wij dagelijks meerdere elektrische auto’s aan één van onze klanten. voor meer Informatie over Duurzaam Ondernemen, en XP Koeriers als Koploper in Amsterdam, kijk dan op Slim en Schoon door de Stad
Ook interesse in elektrisch vervoer binnen de stad? Neem contact op met onze planning: 020 7531 543 of stuur een mail met je vragen of voor een offerte naar planning@xpkoeriers.nl. Uiteraard zijn de elektrische auto’s ook in te zetten voor de spoedritten.

Verzorgen, Bezorgen, Ontzorgen. Doen wat we beloven. 

Wij werken voor

Klanten die kiezen voor kwaliteit

(Voor een snelle reactie op een kleine vraag kunt u ook gebruik maken van onze whatsapp button rechts-onder.)

Waarom XP Koeriers…

XP Koeriers
planning@xpkoeriers.nl

Netwerk 135
1446 WV Purmerend

KVK nummer 66347556
BTW nummer 19.18.17.272.B01
VAR verklaring VAR/0131/191817272/4
Koeriersdiensten, koel en vriestransport

Leave a Reply