XP Koeriers

Transport XP

Wij begrijpen vanuit ons vak als geen ander dat spoed ook echt spoed is. Wanneer het een spoedzending betreft binnen Purmerend en omgevingen staat onze koerier binnen 30 minuten voor u klaar en gaat meteen door naar uw klant. Zodra wij uw pakket hebben afgeleverd ontvangt u van ons altijd een bevestiging. Uw vraag, onze verantwoordelijkheid.

XP Koeriers ziet het verzenden van uw pakket naar de klant als een verlengstuk van uw bedrijf. Daarom begrijpen wij dat termen als beloven en nakomen niet stoppen rondom uw product. Hierdoor meten wij vanaf de realisatie tot aan de levering. Bij iedere zending pakken wij dan ook graag onze verantwoordelijkheid. XP Koeriers staat telkens voor u klaar in advies en begeleiding, bij iedere zending.

Geconditioneerd transport, ofwel temperatuur (koel) transport is misschien wel een van de meeste uitdagende verzendingen. Maar dit is de dienst waar XP Koeriers groot mee is geworden. Verzenden en leveren van huiskamertemperatuur tot diepvries. Ook zijn wij instaat gelijktijdig meerdere temperatuur condities binnen een zelfde levering te realiseren. Benieuwd naar hoe wij dit doen?

Verzorgen, Bezorgen, Ontzorgen. Doen wat we beloven. Wij zijn XP Koeriers.

onze klanten..

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden of opzoek naar een antwoord op uw vraag? Neem contact met ons op >

(Voor een snelle reactie om een kleine vraag kunt u ook gebruik maken van onze whatsapp button rechts-onder.)​

  Waarom XP Koeriers:

  XP Koeriers
  planning@xpkoeriers.nl

  Weberstraat 1
  1446 VV Purmerend

  KVK nummer 66347556
  BTW nummer 19.18.17.272.B01
  VAR verklaring VAR/0131/191817272/4
  Koeriersdiensten, koel en vriestransport
  Logo XP Koeriers