Overige services

Koeriersdienst XP koeriers: Specialist in spoedzendingen. Wij van XP Koeriers leggen de nadruk op het vervoer van spoedzendingen, daarnaast zijn wij ook zeer bekend met KVK stukken, Haven service en Ambassade diensten

Spoedzendingen

XP Koeriers is gespecialiseerd in spoedzendingen. Onze uiterst gunstige ligging aan de rand van de ringweg en in vijf minuten van het centrum maakt dat wij zeer snel heel Amsterdam kunnen bedienen. Daarnaast maken wij gebruik van verschillende standplaatsen door heel Noord- Holland.

Uw pakket wordt binnen 45 minuten opgehaald en direct doorgeleverd aan uw klant.
U kunt een spoedzending het best telefonisch doorgeven, één belletje is voldoende.
Naast het rijden van de zendingen kan XP Koeriers ook het papierwerk voor uw uit handen nemen, onderstaande diensten zijn hier voorbeelden van.

KvK

Koeriersdienst XP Koeriers neemt de afhandeling van documenten voor de Kamer van Koophandel (wijzigingen. Inschrijvingen, etc.) voor u uit handen. Onze koeriersdienst is uiterst voorzichtig met het vervoeren van de belangrijke KVK documenten. De koerier zal er altijd voor zorgen dat deze belangrijke documenten in de juiste handen belanden.

Rechtbank

Koeriersdienst XP Koeriers kan de afhandeling van documenten voor de rechtbank (apostilles, legalisaties, etc.) geheel voor u verzorgen. XP Koeriers wacht als het nodig is op de zending en zal altijd zorgen dat de zending weer retour komt als dit wordt gewenst.

Ambassade diensten

Koeriersdienst XP Koeriers heeft ervaring met het aanvragen van visa en het laten legaliseren van documenten, dit is een tijdrovende klus die onze koeriers graag van u overnemen. Onze diensten zijn gebaseerd op een strikte vertrouwensrelatie.

Haven service (Port support)

Bezorgen van scheepsmateriaal/onderdelen aan boord van een schip in één van de Europese havens. De koeriers zijn bekend in de Europese havens en zullen er dan ook voor zorgen dat de zending ( aan boord van het schip) zorgvuldig wordt afgeleverd.

Luchttransport

Koerier: Aircraft on ground (A.O.G.)
Koeriersdienst XP Koeriers weet hoeveel spoed er is bij Aircraft on ground (A.O.G.) en vindt voor u de snelst mogelijke oplossing voor deze uiterst belangrijke zending van vliegtuig onderdelen. Koeriersdienst XP Koeriers is hier volledig op ingericht.
Voor onze vaste prijzen naar de verschillende luchthavens kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze planning.

Koerier: On Board Service

De On board Service is voor goederen of documenten, die geen moment uit het oog mogen worden verloren, zodat er geen risico bestaat dat de zending kwijt raakt of gestolen wordt. D.m.v. handcarry gaat Koeriersdienst XP Koeriers met de snelst mogelijke verbinding per lijnvlucht naar het betreffende afleveradres (Wereldwijd). Onze koerier zal waar dan ook uw zending persoonlijk ophalen en afleveren (deur tot deur), maar ook direct alle aflevergegevens aan de planning doorgeven. U wordt door de planning direct op de hoogte gebracht als de zending is afgeleverd.

Koerier: Air Freight/ Cargo

U heeft een pallet voor Kuala Lumpur. Door onze contacten met de diverse Aircargo Handlers op Schiphol kunnen we deze service aan onze klanten aanbieden zonder dat u daar enige moeite voor hoeft te doen.
Alle papieren en douane formaliteiten kunnen door koeriersdienst XP Koeriers geregeld worden.

Leave a Reply